/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóteszt, glc, glk, mercedes, suv

autóblog teszt

Új csillag: Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC

időpont:2016. január 26. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

Vérre menő csata zajlik a három német prémium kompakt szabadidőautó között. Ma a Mercedesé a legfiatalabb modell, amely minden tekintetben a legmagasabb szintet képviseli. Ám nemcsak saját mezőnyéből emelkedik ki, az egyik legjobb ma kapható csillagos modell.

glc, glk, mercedes

Leleplezték a Mercedes GLC-t

időpont:2015. június 21. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett a Mercedes kompakt SUV-jának a második generációja, amelyet GLC-nek neveztek el. Külső és belső dizájnját tekintve beáll a Mercedes szabadidőautók sorába, felszereltsége pedig párját ritkítja a kategóriában.

gla, glk, mercedes, sanghaj

GLA

Képeken az új kompakt Mercedes crossover

időpont:2013. április 18. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Sanghaji Autókiállításon napokon belül leleplezik a GLK utódjának tekinthető Mercedes Concept GLA crossovert. A kupés tetővonalú, látványos GLA szériaváltozata persze nélkülözi majd a show-elemeket, de úgy is a kategória legkarakteresebb járműve válhat belőle.

glk, mercedes

ÚJ NEMZEDÉK

Újragondolva: Mercedes GLK

időpont:2012. március 28. 19:52

szerző:Autoblog

címkék:

A GLK új nemzedéke megújult designnal, kibővített felszereltséggel, egyedi asszisztens-rendszerekkel és hatékony erőforrásokkal tör vezető szerepre a kompakt SUV kategóriában.

glk, mercedes, pikes peak, renntech

EGYEDI DARAB

Pikes Peak raliautó Mercedes GLK-ból

időpont:2011. március 14. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

2008-ban az amerikai Renntech GLK350 Hybrid Pikes Peak Rally Car koncepcióautójával elnyerte a legjobb tuning-Mercedesnek járó díjat. Az extrém kialakítású masina azóta többször bejárta Amerikát, utolsó körútján pedig idén, kissé átszabva vesz részt.

audi, autóteszt, bmw, glk, mercedes, q5, x3

AUTÓBLOG TESZT

Szöges ellentét: Mercedes-Benz GLK 320 CDI

időpont:2009. március 18. 11:06

szerző:Autoblog

címkék:

Szemben megy az aktuális trendekkel az új, kompakt méretű Mercedes-Benz szabadidő-terepjáró, a GLK. Szögletes formájával szinte sokkolja a lekerekített, kecses fémtestekhez szokott közönséget. Masszívnak tűnik, és az is.

brabus, glk, las vegas, mercedes, pikes peak, renntech, sema

TUNER CHALLENGE

Fantasztikus Mercedes GLK projektek Las Vegasban

időpont:2008. november 06. 19:54

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes jövő év elején kezdi meg GLK modelljének értékesítését az észak-amerikai piacon, s jó érzékkel a Las Vegas-i SEMA show-t választotta a szabadidő-autó első bemutatkozásának helyszínéül. A német autógyártó versenyt hirdetett az amerikai tuningcégek körében, a feladat a GLK átalakítása volt. Igen fantáziadús, sőt, zseniális kreációk születtek. A négy döntős kocsi a Widestar, az Urban Whip, a Pikes Peak Rally Racer és a Rock Crawler lettek; ékesen bizonyítják, hogy a GLK mennyire sokoldalú jármű.

brabus, glk, mercedes

KISPORTOLT STUTTGARTI

BRABUS Mercedes GLK

időpont:2008. október 28. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Brabus a Mercedes-Benz GLK forgalmazásának kezdetével egy időben jelentkezett a típushoz való komplett tuningcsomaggal, így a gyárilag is tetszetős hobbiterepjáró még vonzóbbá tehető. A tuningprogram magában foglalja a teljesítménynövelést, a külső csinosítást, az egy- és többrészes könnyűfém kerékgarnitúrákat a hozzájuk passzoló sport felfüggesztéssel, valamint az exkluzív belső kiegészítőket. A Brabus a motortuningra ezúttal is három éves vagy 100 ezer kilométeres garanciát ad.

glk, mercedes, peking

KOMPAKT TEREPJÁRÓ

Bemutatkozott a Mercedes GLK

időpont:2008. április 21. 07:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Mercedes és az Audi semmit sem bízott a véletlenre: a két német gyártó egyaránt a Pekingi Autószalonra időzítette legújabb modellje, a GLK és a Q5 premierjét. A két modell egymással (is) versenyez majd a prémium kompakt terepjárók piacán, előbb nézzük meg, mit sikerült alkotnia a stuttgartiaknak. Folytatás, galéria a címre kattintva!

audi, glk, mercedes, peking, q5

NAGY PREMIEREK

Hivatalos: Audi Q5 és Mercedes GLK Pekingben

időpont:2008. április 14. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A hamarosan kezdődő Pekingi Autószalonra nagyon készülnek a kínai autógyárak, számtalan premierrel várják majd a látogatókat. Hiába azonban a nagy igyekezet, a világ elsősorban nem rájuk fog figyelni, hanem két nagy német gyártóra: immár hivatalos, hogy a két vadiúj kompakt crossover, az Audi Q5 és a Mercedes GLK is bemutatkozik a kínai fővárosban. A kínai piac egyre fontosabbá válik a mainstream márkák számára, az Audi például 24,8 százalékos növekedést ért el egyetlen év alatt az ázsiai országban. A potenciált egy világpremierrel koronázza meg a négykarikás márka, melynek anyacége, a Volkswagen két, külön Kínának fejlesztett, a 4-es Golf alapjaira épülő modellt is bemutat Pekingben.

glk, mercedes

MÉG CSAK TANULMÁNY

Itt a Mercedes GLK

időpont:2008. január 03. 12:42

szerző:Autoblog

címkék:

Hivatalos képek kerültek fel a netre a Mercedes új kompakt terepjárójáról, a GLK-ról, igaz, az autónak egyelőre csak tanulmányváltozata látható. A GLK Freeside Concept minden bizonnyal a Detoiti Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek, az európai piacon 2008 utolsó negyedévében jelenik meg. A GLK Freeside az új C-osztály alapjaira épül, a képek alapján úgy tűnik, hogy lassan izzíthatják a gépeket a sorozatgyártásra. A koncepción igazán hivalkodó, showcaros elemek nincsenek, előrevetítve, hogy a végleges változat az itt látható modellhez nagyon hasonló lesz. A motorpalettáról pontos információk még nincsenek. Galéria a címre kattintva!

detroit, glk, mercedes

MEZTELEN VALÓSÁG

Lebukott a Mercedes GLK

időpont:2007. december 17. 11:42

szerző:Autoblog

címkék:

A Szex és New York című (mozi)film forgatásán kapták lencsevégre a Mercedes-Benz új modelljét, a kompakt GLK szabadidő-autót, méghozzá álcázás nélkül. Ez nem semmi, ugyanis a GLK hivatalosan csak a januári Detroiti Autószalonon lepleződik le. A luxus összkerekesről sokat még nem tudunk, csak annyit, hogy a C-osztály alapjaira épül. Amerikában biztosan a 3,5 literes V6-os erőforrással és a 7G-Tronic automataváltóval felszerelt változatokat fogják vásárolni. Galéria a címre kattintva!