/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autós videó, gyorshajtás, hakkinen, hibrid, mclaren p1, monaco, monte-carlo, nico rosberg

Szuper(autós)sztárok

Rosberg és Häkkinen együtt autóznak egy McLaren P1-gyel – videó

időpont:2018. április 28. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A két volt Forma-1 világbajnok, Mika Häkkinen és Nico Rosberg Monte Carlóban ülnek be egy McLaren P1-be, hogy kipróbálják, milyen érzés a szuperhibrid fedélzetén, miközben jóízűt beszélgetnek az élet nagy dolgairól, mint például a család vagy a jövőbeli tervek.

forma-1, hakkinen, mclaren, p1

Nyugdíjas száguldozó

Hakkinen a pályán kívül is hű maradt a McLarenhez

időpont:2015. október 03. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A 47 éves kétszeres Forma-1 világbajnok finn ex-pilóta úgy tűnik, nem panaszkodhat nyugdíjas éveire, ugyanis nemrégiben újított be egy McLaren P1-es szuperautót, amellyel már ment is pár kört Monacóban.

e-osztály, g-osztály, hakkinen, mercedes, schumacher, videó

MIKA ÉS SCHUMI

Videó: Schumi, a vasárnapi sofőr

időpont:2010. december 31. 11:28

szerző:Autoblog

címkék:

Újra együtt láthatjuk az annak idején ősi ellenségeknek számító Mika Häkkinent és Michael Schumachert, mégpedig egy szellemes Mercedes reklámban.

hakkinen, videó

SZÁGULDOZÁS

Videó: vicces reklám Mika Hakkinennel!

időpont:2010. szeptember 05. 09:23

szerző:Autoblog

címkék:

Ki az, aki a finn utakon száguldozik egy Mercedesszel? Természetesen nem más, mint Mika Hakkinen! A német autógyárnál humoruknál voltak, mikor kitalálták ennek a reklámnak az ötletét.

forma-1, hakkinen, schumacher

DICSÉRET

Hakkinen: Schumacher minden idők legjobbja

időpont:2008. február 18. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Bild am Sonntag meghívásából Mika Hakkinen részt vett a német motorsport-legenda (arrafelé legalábbis így emlegetik) Hans Hermann 80. születésnapja alkalmából szervezett partin. A finn pilóta beszélt karrierje legfontosabb állomásairól és elárulta azt is, hogy kit tart a Forma-1 valaha volt legjobb pilótájának. "Minden idők legjobbja egyértelműen Michael Schumacher" - hízelgett egykori ősi riválisának Hakkinen. "De én is szorosan ott vagyok mögötte" - fűzte hozzá mosolyogva. A kétszeres világbajnok elárulta azt is, hogy karrierje elején egy hölgy volt a legnagyobb riválisa. "Úgy hívták: Taru Rinne. Nagyon, nagyon jó volt, mindig ő volt az, akit le kellett győzni. Nem mindig sikerült..."

forma-1, hakkinen, schumacher

BÁRMI LEHET

Hakkinen: Schumi simán visszatérhet

időpont:2007. november 30. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Michael Schumacher azóta téma, mióta a barcelonai teszten az egész mezőnyt lenyomta, sokan lehetségesnek tartják, hogy a hétszeres világbajnok visszatér a száguldó cirkuszba. "Hiányzik neki a motorsport? A válasz minden bizonnyal 'igen'. A versenyképes köridőknek biztosan nagyon örült, valószínűleg kifejezetten boldog amiatt, hogy továbbra is képes tartani a tempót" - mondta Mika Hakkinen az Autosportnak. 1980 világbajnoka, Alan Jones is lát esélyt Schumacher visszatérésére. "Egy visszatérést sohasem lehet kizárni" - vélekedett Jones. "Ne feledjük, Niki Lauda kihagyott több szezont, aztán visszatért és világbajnoki címet nyert. Michael ugyanígy képes lenne erre."

forma-1, hakkinen

BÚCSÚ

Hakkinen végleg visszavonult

időpont:2007. november 05. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Mika Hakkinennek végleg elege lett a profi autóversenyzésből, a kétszeres Forma-1-es világbajnok finn pilóta a Mercedes szokásos évi rendezvényén, a stuttgarti Stars & Carson jelentette be, hogy részéről nincs tovább, 39 évesen befejezettnek tekinti karrierjét. Hakkinen a 2001-es szezon után jelentette be visszavonulását a Forma-1-től, majd 2004-ben ugyanazon a rendezvényen közölte, mint most, hogy a német túraautó-bajnokságban újra versenyautóba ül. A DTM-ben közönségkedvencként három szezont húzott le, akkora sikere azonban sosem volt, mint a száguldó cirkuszban. A finn 1998-as világbajnoki autójával, a múzeumból előkotort MP4-13-mal megtett díszkörökkel búcsúzott a közönségtől, a lehetőség afféle meglepetés volt a Mercedes részéről. "Nem volt könnyű meghoznom a visszavonulásról szóló döntést, de úgy érzem, 39 évesen itt az idő, hogy végleg elköszönjek a profi versenysporttól" - mondta Hakkinen. "A versenyzés persze továbbra is a véremben van, és ez a döntés nem is fog visszatartani attól, hogy kedvtelésből néha versenyezzek egy jót. Vegyes érzelmekkel búcsúzom, mert egyfelől nehéz búcsút inteni a szurkolóknak és annak a sok barátnak, akikkel pályafutásom során a Mercedes családban találkoztam, másfelől viszont örülök, hogy szoros kapcsolatban maradok a gyárral. Egy hosszútávú együttműködésben állapodtunk meg, melynek részleteiről a későbbiekben természetesen beszámolunk."

ferrari, hakkinen, hamilton, mclaren

LEWIS SOKRA VIHETI

Hakkinen a McLarenre fogadna

időpont:2007. április 24. 15:50

szerző:Autoblog

címkék:

A DTM-ben versenyző korábbi Forma-1-es pilóta nem lepődött meg Lewis Hamilton parádés kezdésén.

forma-1, hakkinen

FORMA-1

Hakkinen: nem az eredmény a fontos

időpont:2006. december 01. 15:36

szerző:Autoblog

címkék:

A tegnapi nap során a kétszeres világbajnok 79 körön keresztül visszatért a Forma-1-be. Az eredmények a realitásnak megfelelően alakultak.

forma-1, hakkinen

FORMA-1

Hakkinen csak egy napra váltott bérletet

időpont:2006. november 30. 08:32

szerző:Autoblog

címkék:

A kétszeres világbajnok finn pilóta öt év után ül ismét Forma-1-es autóba, de a vezetés hangsúlyozza, hogy a kirándulás csak egy napra szól.