/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, árverés, enzo ferrari, maranello, pininfarina, ritkaság, villeneuve

Különleges klasszikus

A nap képe: Gilles Villeneuve 40 éves paripája

időpont:2018. április 01. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem számít kifejezett ritkaságnak a Ferrari 308 GTS modellje, ám az alábbinak nem mindennapi tulajdonosa volt, ráadásul órája mindössze 36 600 kilométert számlál, így eredeti, alkatrészeivel, korához képest kiváló állapotban van.

ferrari, ferrari 348, hellaflush, liberty walk, maranello

japánból szeretettel

A nap képe: a porba rakott Ferrari

időpont:2016. július 08. 12:20

szerző:Autoblog

címkék:

Biztosan sokan hallottak már a Liberty Walkról, amely karosszériaszélesítő készleteivel szerzett magának világhírnevet. A műhely előszeretettel nyúl egzotikus sportkocsikhoz, majd extrém kerékgarnitúrával és ültetéssel is látja el őket. De mit szóljunk ehhez a Ferrarihoz?

f40, ferrari, ferrari f40, maranello

egyedi darab

A nap képe: egy kék Ferrari F40

időpont:2016. június 20. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Ferrari fennállásának 40. évfordulójára készített F40 sokak szerint a valaha épített legjobb Ferrari. 1311 darabot szereltek össze belőle és hivatalosan mindegyik piros fényezést kapott. Ez a különleges egyed viszont később kék festést kapott.

225e, ferrari, ferrari classiche, maranello, restaurálás

két év

Újjászületett a megégett klasszikus Ferrari

időpont:2016. március 21. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

Visszanyerte régi fényét ez a ritka, 1952-es évjáratú Ferrari 225E, amelyet egy baleset következtében csaknem felemésztettek a lángok. A restaurálással foglalkozó Ferrari Classiche részleg élete legnagyobb kihívása volt az autó.

california, ferrari, fiorano, maranello

KÉKBEN SZEBB

Új Ferrari California képek és információk

időpont:2008. május 29. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Nem más, mint Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke tette meg az első tesztköröket a vadonatúj 2+ üléses kupé-kabrióval, a Californiával a Fiorano versenypályán. Nagyon elégedett volt az autóval, elmondta, lenyűgözte a teljesítménye, komfortja és a vezetési élménye. Friss információk és gyári képek a Spider/Coupé Ferrariról az ugrás után, ezúttal kék színben!

ferrari, kémfotó, maranello

EZ VAJON MI?

Titokzatos Ferrari-prototípus Fioranóban

időpont:2008. február 28. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Carscoop egyik olvasója nemrég Maranellóban járt, és ha már ott volt, természetesen ellátogatott a híres fioranói versenypályára is. Ott látta először a titokzatos, gondosan álcázott Ferrari-prototípust, mellyel nem sokkal később a pályán kívül is találkozott. Ekkor készült a fotó a kétüléses, viszonylag rövid tengelytávú sportkocsiról, melyből még bármi lehet; a Carscoop tippje szerint esetleg az F430 utódjáról lehet szó.