/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
jaguar, jaguar xf, xf

brit kihívó

Megérkezett az új Jaguar

időpont:2015. november 26. 19:35

szerző:Autoblog

címkék:

Itthon ismerkedtünk az új Jaguar XF-fel, amely a prémium nagyautók mezőnyében próbál szerencsét. Az Audi A6-os, a BMW 5-ös és a Mercedes E-osztály brit kihívója gyönyörű külsővel, könnyű alumínium karosszériával és fejlett technológiákkal igyekszik imponálni.

jaguar, jaguar xf, xf

könnyű léptű

Itt az új Jaguar XF

időpont:2015. március 25. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

Nem mindennapi módon mutatkozott be az új felső-középkategóriás Jaguar, amely alumínium konstrukciójának köszönhetően a szegmens legkönnyebbje lesz. Más dolgokat is tudunk már róla, például 2 és 3 literes motorok hajtják, és összkerékhajtással is kapható lesz.

jaguar, jaguar xf, xf

új szint

Ízelítő képeken a vadonatúj Jaguar XF

időpont:2015. március 19. 13:35

szerző:Autoblog

címkék:

A 2007-ben bemutatkozott XF a Jaguar legnagyobb példányszámban eladott és legtöbb díjat begyűjtött autója volt, most pedig érkezik a második generációs modell, amely az április New York-i Autószalonon ünnepli a világpremierjét. Érkeztek róla előzetes képek.

autóteszt, jaguar, xf

AUTÓTESZT

Szalonmacska – Jaguar XF Premium Luxury teszt

időpont:2012. március 20. 21:11

szerző:Autoblog

címkék:

Az XF alapvetően hűen követi a márka hagyományait, elképesztő, hogy mennyi eleganciát sugall. Ezt persze tudják mások is, csak a Jaguar ezt olyan póztalan módon adja elő, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

genf, jaguar, xf, xf sportbrake

SPORTBRAKE

Megmutatták a Jaguar XF kombit

időpont:2012. február 29. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

Úgy látszik, egy új autó sem jut el titokban a Genfi Autószalonig, ezúttal a Jaguar XF Sportbrake-ről hullt le a lepel. Az XF modell puttonyos változata a legpraktikusabb Jaguar, síkba dönthető hátsó ülésekkel és maximálisan 1675 literes raktérrel.

jaguar, xf

MÉLTÓ HOZZÁ

Új biturbó dízelmotor a Jaguar XF-ben

időpont:2008. december 29. 17:58

szerző:Autoblog

címkék:

A Jaguar egy saját fejlesztésű, bivalyerős, de alacsony környezetterhelésű dízelmotorral jelentkezett, mely az XF V6 Diesel modellváltozatot fogja hajtani. A harmadik generációs common rail befecskendezéses dízelmotort egy kisebb fix geometriájú és egy nagyobb változó geometriájú turbófeltöltő lélegezteti - a Jaguar az első, amely párhuzamos szekvenciális turbófeltöltő rendszert szerelt V-elrendezésű dízelmotorra. Folytatás a címre kattintva!

jaguar, xf

MENTŐÖV

Bemutatkozott a Jaguar XF

időpont:2008. február 26. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A napokban debütált hazánkban a Jaguar lenyűgöző formájú új sportlimuzinja, az XF, mely kihúzhatja a márkát a pácból. A korábban megszokott klasszikus vonások után az XF érzelmekre ható formavilággal újít, mely új vásárlókat hozhat a patinás brit márkának. Az autó belseje is hasonlóan különleges, a felszereltség pazar, a kocsi orrában pedig V6-os és V8-as erőforrások dolgozhatnak. A Jaguar XF ára 14 450 000 forinttól indul, a csúcsváltozatért csaknem 25 millió forintot kérnek.

jaguar, xf

MÁR GYÁRTJÁK

Elkészült a legelső Jaguar XF

időpont:2007. november 27. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Hétfőn, azaz november 26-án legördült a szalagról az első Jaguar XF limuzin a Castle Bromwich-i üzemben. A nagy esemény tiszteletére a gyár "apró" ünnepséget rendezett, melyre meghívta az üzem 500 dolgozóját is. A szürke, 4,2 literes SV8 modellt a Jaguar történelmi autóit bemutató gyűjteményének ajándékozta. Galéria a címre kattintva!

jaguar, xf

AUTOBLOG

Minden az új Jaguar XF-ről

időpont:2007. augusztus 28. 11:25

szerző:Autoblog

címkék:

jaguar, xf

AUTOBLOG

Az első hivatalos fotó az új Jaguar XF-ről

időpont:2007. augusztus 24. 12:54

szerző:Autoblog

címkék: