/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ariel, atom, elektromos, hiperautó, hipercar, nomad, villanyautó

non plus ultra

Villanyhajtású hiperautón dolgozik az Ariel

időpont:2017. augusztus 24. 18:00

szerző:DG

címkék:

A brit Ariel Motor Company bejelentette, hogy egy hatótáv kiterjesztős, elektromos hajtású hiperautót fejleszt. A gép két- és négykerék-hajtással is megvásárolható lesz, 600 vagy 1200 lóerővel. Utóbbi verziónál a menettulajdonságok minden képzelet felülmúlnak majd.

ariel, atom 3.5, bac mono, caterham, gyorsulási verseny, nomad, videó

Gyors szappandobozok

Pehelysúlyú csodaautók gyorsulási versenye – videó

időpont:2017. június 16. 19:15

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egyre nagyobb a választék, ha az ember szélsebes, de borzasztóan könnyű, utcán is használható kisautót szeretne venni magának. A Top Gear csapata a négy legvadabb nyitott, utcai versenyautót eresztette egymásnak. Vajon mire képesek?

ariel, ariel atom, honda, nomad, turbo

290 lovas Nomad

Turbót szerel tereprakétájára az Ariel

időpont:2015. október 21. 10:58

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az Ariel a sikeres Atom után előállt az ugyancsak könnyűszerkezetes, de terepre szánt Nomaddal, melybe először egy 2.4 literes szívó Honda motort rakott. Mostantól azonban már turbót is lehet az egységhez kérni, így 290 lóerővel lehet támadni a földutakat.

ariel, atom, nomad

nomad

Homokfutót épít az Ariel

időpont:2014. december 25. 19:30

szerző:DG

címkék:

Az Ariel elkészíti az Atom terepes változatát, amelyet a januári Autosport kiállításon mutatnak be a nagyközönségnek. A csővázas, emelt hasmagasságú, bütykös gumikra állított Nomad az Atom erősségeire épít, így nagy élvezet lesz vezetni, a kiépített utaktól távol is.

ariel, ariel atom, rendőrautó

atom

A leggyorsabb rendőrautó

időpont:2014. június 06. 12:00

szerző:DG

címkék:

Elkészült a világ legőrültebb rendőrautója, az Ariel Atom PL1. Mivel jelenleg ez az autó áll a legközelebb egy motorkerékpárhoz, a rendőrségi színekbe öltöztetett és fényhíddal ellátott Atom a hatóságok által is támogatott Safer Rider motoros kampány „arca” lesz.

ariel, ariel atom

ariel atom

A nap képe: az angol, ami szupersportkocsikat reggelizik

időpont:2014. május 09. 07:00

szerző:DG

címkék:

A sportautók között külön kasztot képvisel a brit Ariel Atom, amely a sebesség legintenzívebben átélhető élményét adja. A fél tonnánál alig nehezebb csővázas kétüléses leírhatatlan amit produkál, akinek már volt szerencséje hozzá, sohasem felejti el.

ariel, atom v8, the stig, top gear, videó

ŐRÜLET

Videó: az Ariel Atom V8 legyőzi a Bugatti Veyron SS-t!

időpont:2011. január 25. 16:57

szerző:DG

címkék:

Biztosan emlékszünk még arra, ahogyan a 300 lóerős Ariel Atom átrendezte Jeremy Clarkson arcberendezését évekkel ezelőtt. Nos, eljött az idő a még sokkal brutálisabb Ariel Atom V8 tesztelésére is. Az Ariel Atom V8 gyorsabb a Bugatti Veyron SS-nél!