/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
geely, geometry c, grand automotive, villanyautó

geely

Új kínai gyártó jön hazánkba

időpont:2022. november 07. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

November 4-én került pont egy hosszas tárgyalási folyamat végére a Geely és a Grand Automotive között. A Four Seasons Hotel Gresham Palotában a sajtó munkatársai előtt a felek legmagasabb szintű képviselői aláírták a három országra vonatkozó importőri szerződést.

cyan racing, geely, Lynk & Co 03 Cyan, Lynk & Co 03 TCR, túraautó

Lynk & Co 03 TCR

Kínai autóval bővül a WTCR mezőnye

időpont:2018. október 23. 13:20

szerző:Autoblog

címkék:

A kínai Geely Group által létrehozott Lynk & Co márka a tavalyi túraautó világbajnok Cyan Racinggel karöltve új versenyautót fejlesztett ki. Az egyik Lynk & Co 03 TCR versenyautót Thed Björk vezeti majd. Az 500 lóerős gépből utcai változatot is terveznek.

geely, új xc40, volvo, xc40

városi terepjáró

Leleplezték a Volvo XC40-est

időpont:2017. szeptember 22. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo lerántotta a leplet kompakt szabadidőautójáról, az XC40-ről, így a svéd márka fennállása óta először kínál három, világszerte elérhető szabadidőjárművet az autópiac legnagyobb ütemben növekvő szegmensében. A gyártás novemberben indul.

a nap képe, geely, kompakt suv, terepjáró, új volvo, xc40

Hazai baki

A nap képe: Magyarországon bukott le a Volvo XC40

időpont:2017. szeptember 16. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Volvo Magyarország honlapjára véletlenül egy olyan bemutató videó került fel a gyártó új szabadidőautójáról, melyen teljesen leplezetlenül, eredeti formájában mutatkozik nekünk, pedig ezt csak szeptember 21-én kellett volna megtennie. Mutatjuk mi is.

geely, kína, lynk & co, s90, s90 excellence, volvo

s90 excellence

Kínának készül a legfényűzőbb Volvo

időpont:2016. november 02. 11:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo ismertette új kínai gyártási stratégiáját, amelynek keretében megnöveli termelési darabszámait, és Kínát globális gyártó- és exportközponttá fejleszti. Egyúttal bemutatta a sorozat új csúcskivitelét is, a különleges felszereltségű S90 Excellence luxusmodellt.

geely, kína, lynk & co, lynk & co 01, volvo, xc40

lynk & Co 01

Átlogózott Volvo az első komoly kínai autó Európában

időpont:2016. október 20. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

A kínai Geely új autómárkát alapított Lynk & Co néven, s máris bemutatta első modelljét, a kompakt méretű 01 SUV-ot. A szabadidőautó műszaki alapjait a következő Volvo XC40 adja, sőt, Svédországban is tervezték. 2018-ban érkezik.

euro ncap, geely, kína, törésteszt

CSAK KEMÉNYEN

Egyre biztonságosabbak a kínai autók

időpont:2011. november 24. 20:46

szerző:Autoblog

címkék:

Nagy meglepetéseket hozott az Euro NCAP független szervezet idei utolsó törésteszt-sorozata. A monstre vizsgálaton 14 új autó vett részt, köztük két kínai modell, a Geely Emgrand EC7 és az MG6. Négycsillagos eredményt értek el, ami mérföldkő.

ford, geely, volvo

LEZÁRULT

Hivatalosan is a Geelyé a Volvo

időpont:2010. augusztus 02. 20:44

szerző:Autoblog

címkék:

A kínai Geely hétfőn lezárta a Volvo ügyletet, amelynek révén a kínai autóipari vállalat másfél milliárd dollárért megvette a Fordtól a svéd márkát. A Geely még márciusban jutott egyezségre a svéd vállalat megvásárlásáról.

geely, panda, videó

KASZKADŐRÖK

Videó: Geely minik két keréken

időpont:2010. május 21. 15:02

szerző:Autoblog

címkék:

Ezentúl más szemmel nézünk a miniautókra. Itt vannak például ezek a cuki Geely Pandák. Az ügyes sofőrök előre- és hátramenetből is forognak velük, két kerékre állítják őket, sőt, még a hátsó tengelyt is a levegőbe emelik.

ford, geely, volvo

ADÁSVÉTEL JÖVŐRE

A Geelyé lehet a Volvo

időpont:2009. december 25. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford közölte, minden lényeges kérdésben megegyezett a Volvo eladásával kapcsolatban a kínai Zhejiang Geely Holding Group Company Limited vállalattal. Már csak a dokumentációk elkészítése, valamint a különböző engedélyek beszerzése van hátra.

geely, kína, phantom, rolls-royce

GEELY GE

Rolls-Royce utánzat Kínából

időpont:2009. március 31. 15:16

szerző:Autoblog

címkék:

A Geeley GE-t egyértelműen a Rolls-Royce Phantomról mintázták; a hűtőrács, a szögletes fényszórók, a hátsó lámpák formája, valamint az autó sziluettje árulkodó jellemzők. Persze a kínai kópia esztétikai élmény tekintetében jelentősen elmarad a Phantomtól.

byd auto, changfeng, geely, shuanghuan

PIACI TERJESZKEDÉS

Legálisan jöhetnek a kínai autók

időpont:2008. január 23. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Annak ellenére, hogy jelenleg is több per folyik a német és japán slágermodelleket lekoppintó kínai autógyártók ellen, az Automotive News Europe értesülése szerint múlt héten a China Automobile Deutschland két kínai típusra is európai forgalmazási engedélyt kapott. Eszerint Németországban megkezdődhet a Zhejiang Jonway UFO és a Shuanghuan Automobile CEO értékesítése. Előbbi az előző generációs Toyota RAV-4, utóbbi pedig a régi BMW X5 másolata.