/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
hidrogén, hold, holdjáró, toyota, űrkutatás, üzemanyagcella

hold-projekt

A nap képe: a Toyota holdjárója

időpont:2019. július 18. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota fejleszti majd a 2029-re tervezett japán Hold-projekthez szükséges, ember által vezetett, túlnyomásos kabinnal épített és üzemanyagcellás technológiával hajtott holdjárót. A Toyota meg is kezdte a legénységgel ellátott túlnyomásos kabin fejlesztését.

arctic trucks, hilux, holdjáró, hummer, lakóautó, lamborghini, lm002, mil-spec, offroad, ripsaw, sherp, steyr-puch, terepjáró, toyota, unimog

offroad-menők

Ezek a világ legkeményebb terepjárói

időpont:2019. január 29. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ha holnap varázsütésre megszűnne minden aszfaltút a világon, a civilizáció vákuumában beköszöntő káoszban csak a legkiválóbb járművek maradhatnának fenn. Például ők itt tízen komoly esélyesként indulhatnának „az elviszlek bárhová” kategóriában.

audi, hold, holdjáró, lunar quattro, quattro

küldetés a holdra

Holdjárót épített az Audi

időpont:2016. január 27. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Audi a berlini Part-Time Scientists kutatócsoportot támogatja a Google Lunar XPRIZE űrverseny során. Elsősorban tudásával és tapasztalataival segíti a Holdexpedíciót – és az Audi lunar quattro holdjáróval.

goodyear, holdjáró

HOLDJÁRÁS

Speciális gumikon a holdjárók

időpont:2008. június 06. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Goodyear a NASA Glenn Kutatási Központjával együttműködve olyan abroncsok kifejlesztésén dolgozik, amelyek a Holdon, vagy akár a Marson is képesek majd hordozni az űrutazók járműveit. Az elsődleges cél, hogy az új termék megbirkózzon a földön kívüli körülményekkel, de a munka során a fejlesztők hasznos tapasztalatokat szerezhetnek a nem levegővel töltött abroncsok földi használatával kapcsolatban is.