/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
g80, genesis, genesis g80

genesis g80

Új luxusautó érkezik Dél-Koreából

időpont:2020. április 01. 18:20

szerző:DG

címkék:

A Hyundai luxusmárkája, a Genesis bemutatta új zászlóshajóját, a G80 szedánt. A közel 5 méter hosszú limuzin első osztályú kényelmet és modern technológiát kínál, piaci bevezetése három motorral tavasszal veszi kezdetét.

genesis, hyundai, j.d. power, kia, minőség

amerikai felmérés

J.D. Power: a koreai autók a legjobb minőségűek

időpont:2018. június 21. 18:25

szerző:DG

címkék:

A tekintélyes J.D. Power legfrissebb felmérése szerint az Észak-Amerikában forgalmazott új járművek minősége már négy éve folyamatosan javul. Idén a koreai márkák, a Genesis, a Kia és a Hyundai modelljei bizonyultak a legjobbnak.

genesis, guinness, hyundai

nem evilági

Üzenet az űrbe – videó

időpont:2015. április 13. 14:10

szerző:Autoblog

címkék:

Amikor a Nemzetközi Űrállomáson tartózkodó egyik űrhajós lánya különleges, kézzel írott levelet szeretett volna küldeni édesapjának, a Hyundai egy nem evilági megoldással sietett a lány segítségére.

genesis, hyundai

genesis

Európába jön a csúcs-Hyundai

időpont:2014. március 11. 12:30

szerző:DG

címkék:

Korlátozott példányszámban megvásárolható lesz Európában a Hyundai legnagyobb, leggazdagabban felszerelt, legfejlettebb műszaki tartalmat kínáló autója, a Genesis. Az 5 méter hosszú prémium szedánt 3,8 literes V6-os motor hajtja és összkerékhajtással szállítják.

genesis, hyundai

prémium

Európába is jöhet a Hyundai Genesis szedán

időpont:2013. október 28. 20:35

szerző:DG

címkék:

Prémium hátsókerék-hajtású szedánnal készül betörni az európai piacra a Hyundai. Ígérik, a kocsi vezethetősége az európai márkák szintjét idézi majd, biztonsága és kényelmi felszereltsége élvonalbeli lesz, ráadásul az első rajzok alapján gyönyörű is. Jövőre érkezik.

detroit, genesis, hcd-14, hyundai

genesis

Ilyen lesz a Hyundai következő luxusautója

időpont:2013. január 17. 20:55

szerző:DG

címkék:

A Hyundai a Detroiti Autószalonon mutatta be HCD-14 Genesis nevű luxusautó-tanulmányát, amely a jövőbeli prémium modellek formavilágába nyújt bepillantást. A jármű a márka jövőben bevezetendő, prémium kényelmi szolgáltatásait is érzékelteti.

genesis, hyundai, pikes peak, pm580, rhys millen

REKORDDÖNTÉSHEZ

Hyundai Genesis PM580, az új fegyver

időpont:2010. április 21. 22:17

szerző:DG

címkék:

Az új-zélandi születésű Rhys Millen az egyik legjobb amerikai drift pilóta és raliversenyző, s rendszeresen részt vesz a híres Pikes Peak Hill Climb hegyi versenyen is. Idén egy 750 lóerős szörnyeteget épít, amellyel át szeretné törni a 10 perces álomhatárt.

genesis, pikes peak, rhys millen

PIKES PEAK

Videó: Rhys Millen a hegyen

időpont:2009. július 30. 18:09

szerző:DG

címkék:

Sorra kerülnek fel a netre a Climb Dance mintájára leforgatott Pikes Peak-i csúcstámadásos rövidfilmek. Itt a legújabb, a Climb Attack, ami nagyon jól szerkesztett, látványos alkotás.

genesis, hyundai, prada

KÜLÖNLEGESSÉG

Hyundai Genesis Prada kiadás

időpont:2009. április 01. 14:54

szerző:DG

címkék:

A Hyundai az olasz luxuscikkeket gyártó Pradával közösen három különleges Genesis modellt készített, amelyek közül kettő jótékonysági árverésen fog gazdát cserélni. Az egyedi Genesis matt éjkék fényezésével és 20 colos kerekeivel tűnik ki a tömegből.

detroit, év autója, genesis, hyundai

AZ ELSŐ KOREAI

A Hyundai Genesis lett az Észak-Amerikai Év Autója

időpont:2009. január 15. 15:46

szerző:DG

címkék:

A Detroiti Autószalonon hirdették ki, hogy a Hyundai luxuslimuzinja, a Genesis lett a 2009-es Észak-Amerikai Év Autója. Az ötven független autós újságíróból álló zsűri valamennyi, a múlt évben újonnan bemutatott autót kiértékelte és úgy döntött, hogy ezek közül a 2009-es Hyundai Genesis a legjobb modell. Személyautóknál dobogós helyen végzett még a Volkswagen Jetta TDI és Ford Flex. A Hyundai szeretné meglovagolni a sikert, idén tavasszal például mindjárt az autó kupéváltozata is piacra kerül.

genesis, hyundai, i-blue, i20, ix55, párizs

MODELLDÖMPING

Hat új Hyundai Párizsban

időpont:2008. szeptember 04. 15:45

szerző:DG

címkék:

Hat új Hyundai modell nemzetközi bemutatójának helyszíne lesz idén a párizsi "Mondial de l'automobile". A Hyundai több újdonságát is bemutatja - már tömeggyártásra kész modelljeit, amelyeket európai vevők számára terveztek és készítettek, valamint két innovatív tanulmányt, amelyekkel a vállalat újra bebizonyítja "zöld" elkötelezettségét. Ezen kívül látható lesz a Coupé Show Car és a hátsókerék-hajtású Genesis luxus limuzin.

genesis, hyundai

ESÉS

A nap képe: vadiúj Hyundai-ok potyogtak a trélerről

időpont:2008. március 25. 11:31

szerző:tygger

címkék:

Csak remélni tudjuk, hogy ezek a trélerről lezuhant, vadiúj Hyundai Genesisek nem kipofozott "új autóként" végzik majd egy boldognak tűnő dél-koreai tulajdonosnál. A baleset pontos körülményeiről nincs információnk, ezzel együtt úgy tűnik, valaki hibázott az autók rögzítése során... Galéria a címre kattintva!